fred perry polo
België  
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Wij zijn toegewijd aan uw totale tevredenheid

Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen zestig (60) werkdagen na ontvangst van de object (en) volledig terugbetalen van de productprijs en eventuele bijbehorende belasting.

Om een ​​krediet naar een uitwisseling of een credit op uw rekening te ontvangen

Houd er rekening mee dat alle retourzendingen en uitwisselingen in nieuwe, ongebruikte of ongebruikte condities moeten zijn met de originele labels en stickers. Items die worden beschouwd als versleten, gebruikt, vuil of ontbrekende labels worden teruggestuurd aan de koper op hun kosten en er worden geen restituties uitgereikt. De zwemkleding van vrouwen is alleen in aanmerking voor retourneren als de sanitaire voering plaatsvindt. Ondergoed, aangepaste en gepersonaliseerde artikelen zijn niet retourneren. Aangezien verloren retourzendingen de verantwoordelijkheid van de klant zijn, moet u een volgnummer van de koerier verkrijgen voor de retourzending.

Internationale verzending

Wij zijn trots om UPS / DHL / Fedex / TNT / USPS te gebruiken als onze primaire carrier. Ze verzenden pakketten van maandag tot vrijdag en in de meeste gebieden leveren zendingen op zaterdag. Vergeet niet dat sommige van onze artikelen worden gemaakt om te bestellen en te verzenden vanuit alternatieve magazijnen. Zorg ervoor dat u de productdetailspagina controleert om te controleren of uw product een levertijd heeft.

Sitemap

Contact

ferry perry

Copyright © 2018 www.goestingingrimbergen.be. Powered by ferry perry
Uw ipadres is: 54.234.233.48     fred perry polo | ferry perry | fred perry outlet